Selecteer een pagina

Op de een of andere manier zijn de katten altijd in de buurt als ik buiten ergens bezig ben. Zo ook nu weer het geval. Ik druk bezig op mijn bruggetje om libellen te zoeken en Muffin heeft zich lekker in het warme gras ge├»nstalleerd en is heerlijk gaan slapen. Er is maar een heel klein stukje scherp, terwijl het toch een 5.6 diafragma opening is, dat vind ik wel apart. De foto zelf is niet van superieure kwaliteit, maar vind de foto geslaagd door de volledige ontspanning van de kat en het feit dat de kat toch duidelijk het hoofdonderwerp is in een blurry achtergrond. Eigenlijk mag ik dat niet zeggen he “blurry”, maar vind het leuk klinken..

META DATA

  • Gemaakt op 21 april 2016
  • Camera Canon 70D
  • Lens┬áTamron 55-200
  • Diafragma F5.6
  • ISO 100
  • Belichtingstijd 1/320 sec
  • Brandpuntsafstand 200 mm
  • Belichtingsmodus handmatig
  • Handmatige witbalans